acparta


Přejdi na obsah

Hlavní nabídka:


Skupina P2012

Hanspaulka > Podzim > 2012 - 8.F

STATUS QUO

Podzimem 2012 jsme odstartovali novou etapu AC Party, alespoň co se týče hracích dnů. Je pravda, že všední dny ne každému vyhovovaly a na některých hřištích jsme hráli poprvé, ale s tím jsme museli počítat. Většina týmů pluje na podobné lodi a jedinou podmínkou, která může v takto nastaveném kurzu i nadále udržet tým na hladině je dostatek hráčů.

Zdálo se, že číslo jedenáct je ideální, ale jak šeredně jsme se zmýlili nám ukázal až průběh sezóny. První, kdo nechal mančaft ve štychu byl Pepa, který se vůbec neukázal a dodnes nevíme proč. Proto už s ním na jaro nepočítáme. Když pominu brblání některých na zvolený herní řád a nedisciplinovanost při docházce, tak to dopadlo ještě dobře. Sezóna se dá směle nazvat "slepencem" a to podle toho, jak jsme několikrát lepili sestavu doslova v hodině dvanácté. To vyvrcholilo v sedmém kole, kdy jsme dostali ve čtyřech lidech na prdel. Následně po 3 nedělích se situace skoro opakovala s tím rozdílem, že část týmu neprojel zasekanou Prahou. Soupeř byl komplet.

Za tyto problémy může z velké části kombinace zranění, nemoc, smůla a již zmíněná změna termínů. Každý z nás se potýkal s nějakými neduhy. Stenly šel po třech zápasech na křečáky, Pavla nepustila do hry práce, Zelího zradilo koleno a Zdenda přišel o kotník. I přesto jsme odehráli dobré zápasy a získávali body především díky probuzenému Čemákovi, který se trefil 17x a skončil v naší skupině jako druhý nejlepší střelec. Střízlivé oko pak může uronit slzu nad ztracenými body v zápase s Roosevelt Boys, kde jsme prohráli vlastním gólem a podobně bulíme kvůli bodu s Green Shockem. Poslední kolo už bylo jen dohrávání sezóny za mrazivého počasí.

Co popřát Partě do Nového roku? Ať si nás zdraví více všímá, ať máme z fotbalu alespoň nějakou radost a když už jsme přežili konec světa, tak ať máme ještě chvíli společný zájem na zelených pažitech.

HRÁČI

Vláďa Zelenka
Pavel Suchopár
Standa Smola
Zdeněk Zimovčák
Petr Csémi
Marek Csémi
Mirek Buřínský
Jakub Suchopár
David Buřínský
Martin Hradec

KANONÝŘI

P. Csémi 17
Z. Zimovčák 5
M. Hradec 2
J. Suchopár 2
P. Suchopár 1
M. Csémi 1

PÍSKÁNÍ

Pa 14.9. HOSTI (18:15+19:30)
Hradec, Kříž
Ut 18.9. NOVOB (19:30+20:45)
P.Suchopár, M.Buřínský

Konečná tabulka


Zpět na obsah | Zpět na hlavní nabídku